Torgny Segerstedts allé 46

Torgny Segerstedts allé 46

Slutpris

3 700 000 kr


Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts allé 46


Slutpris
3 700 000 kr

Rosendal— Uppsala

Möts av fint ljusinsläpp och härlig rymd i en nyproducerad gavelfyra om ca 126 kvm med två balkonger, varav en inglasad balkong om ca 15 kvm! Bostaden färdigställdes 2014 och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig, smakfull inredning, fina tillval och en takhöjd om ca 2,70 m.

En inbjudande entré i en väl tilltagen hall ger access till bostadens samtliga rum. I hallen finns mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar av spegelglas. Vardagsrummet ger utrymme för både den stora soffgruppen samt övriga möbler. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en naturlig samlingsplats. Härifrån når ni den stora, härliga inglasade balkongen med förmiddagssol och infravärme som förlänger nyttan långt in på höst och tidig vår. Köket är välutrustat med vitvaror i rostfritt utförande och erbjuder en rejäl matplats för ca 8-10 personer. Vidare finns tre sovrum i varierande storlekar med bra förvaringsmöjligheter, i ett av sovrummen finns en praktisk klädkammare och dessutom utgång till lägenhetens andra balkong i sydostläge. Från hallen når ni även det stora helkaklade badrummet rustat med tvättmaskin och torktumlare samt den separata toaletten.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med pentry. Med hissen når ni bekvämt ned till garaget samt förrådet i källarplan.

I nya natursköna stadsdelen Rosendal finns idag bland annat Solvallsparken, Food market och SEB USIF Arena. På sikt kommer området att erbjuda livmedelsbutiker, handel, förskola och grundskola. I närområdet finns förskola, grundskola och gymnasium. Här bor ni med några minuters cykelavstånd till City, universitet och Akademiska sjukhuset.

Välkomna på visning!


Boarea
126 kvm
Avgift
5 350 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-09-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2016-09-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.