Torgny Segerstedts allé 27 / Rosendal / Uppsala

Yteffektivt och nybyggt boende med loft och fransk balkong

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 245 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett mycket yteffektivt och fräscht boende i hus som färdigställts 2017. En mycket tilltalande planlösning med välkomnande hall med två garderober samt rum med härligt rymd, generös takhöjd, stort fönsterparti, fransk balkong och en pentrydel med inredning i vitt. Mycket fräscht, helkaklat duschrum med klinkergolv och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns en trappa som leder upp till ett mysigt loft. Här finns plans för säng och förvaring.
Här bor du i ett modernt och spännande hus som inrymmer gym och livsmedelsbutik och med löparbanor och soltrappa på taket.
Mycket populärt område nära Stadsskogen och flera av till Universitetets institutioner, såsom BMC, Ångströmslaboratoriet, SLU och Ultuna samt Akademiska sjukhuset. Mycket goda bussförbindelser och cykelavstånd till centrum.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration