Malin Banger, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Malin Banger

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Södra Rosendal— Uppsala


Förberedd försäljning

Södra Rosendal— Uppsala

Modern lägenhet med sovloft, hög takhöjd och uteplats!


Referensnummer
327 759
Boarea
31 kvm
Rum
1 rum

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Södra Rosendal

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Här välkomnas ni av en härlig mix av bostäder, handel och service. Rosendal har ett bekvämt läge till universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär samt värdefulla park- och naturområden. Här bor ni i ett grönskande läge med Uppsala Centrum på kort cykel och promenadavstånd.


01
Fördelar med området
Cykelbanor Barnvänligt Sport och friluftsliv Sportevenemang Bussar Gym Växande område

02
Kommunikation

Närhet till goda bussförbindelser längst med Vårdsätravägen där flera busslinjer trafikerar. I Rosendal bor du på gång och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna (ca 10 minuter) med all service du kan tänka dig.


03
Fritid och friluftsliv

Granne med Rosendal finner ni omtyckta Stadsskogen som ger möjlighet till härliga promenader. Stadsskogen är ett stort parkområde som upplevs som en blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter samt på vintern åka längdskidor i elljusspåret. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern.


04
Service

I Rosendal bor ni med en mängd aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Närmsta Gym finner ni i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal och flera olika restauranger finns i området.


05
Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta förskola/grundskola är Liten lär och Malmaskolan. På kort avstånd har ni bland annat BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU samt flera olika skolor längst med Dag Hammarskjölds Väg.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Malin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.