Torgny Segerstedts Allé 4

Torgny Segerstedts Allé 4

Slutpris

1 600 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 4


Slutpris
1 600 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Yteffektiv 1a med köksö i omtyckta Rosendal!

Varmt välkommen till denna yteffektiva lägenhet med genomgående fina och ljusa ytskikt utrustad med en smidig köksö perfekt för dig som tycker om att laga mat men även för pluggstunder. Denna bostad passar perfekt för dig som söker en första lägenhet, ska börja studera eller vill ha en pendlarlägenhet.

Lägenheten är fräsch och välplanerad med en välkomnade hall där det finns gott om förvaring i inbyggda garderober samt hatthylla för de vardagliga ytterkläderna. Köket är välutrustat med allt från spishäll, ugn, micro och en köksö från Vedum som skapar en naturlig delning mellan kök och allrum. I allrummet finns plats för en större dubbelsäng samt annat möblemang och med det stora fönsterpartiet skapas ett härligt ljusinsläpp i lägenheten som får den att kännas ljus och luftig. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med dusch, generös förvaring i väggfast skåp samt en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen.

Här i Södra Rosendal är det lätt att trivas, läget på Torgny Segerstedts Allé är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Stadsskogen på bekvämt avstånd. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. Hågadalen-nåstens naturreservat ligger en trevlig promenad bort och i området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden. Uppsala Science Park, BMC och Ångströmlaboratoriet nås via en cykeltur på ca 5 minuter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
31 kvm
Avgift
1 590 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-08-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2022-08-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.