Torkelsgatan 8b

Torkelsgatan 8b

Slutpris

1 887 500 kr


Uppsala

Torkelsgatan 8b


Slutpris
1 887 500 kr

Uppsala

Smakfullt renoverad med balkong och pendlarläge

Välkommen till denna mycket smakfullt renoverade 1,5:a anno 1933. Bostaden har en balkong i ett eftertraktat fridfullt sydvästligt läge med både dags- och kvällssol. Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning med smart planerade kvadratmeter och ett eget mindre sovrum. Att tillägga är att bostaden är nymålad i år. Bostadsrätten är anvisad 2 källarförråd om cirka 3 m².

Bostadsrättsföreningen Torkel består av 32 lägenheter och har en stadig ekonomi. Föreningen har i enligt senaste årsredovisningen endast 5428 kr lån/m². Det finns parkeringsplatser i föreningen med separat kö vilket är sällsynt för bostadsrättsföreningar i Fålhagen. Föreningens stora och lummiga innergård kan nyttjas av alla föreningens medlemmar.

Vid Torkelsgatan 8 B bor du centralt i det mycket uppskattade bostadsområdet i Fålhagen. Från bostaden har du tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum. Från bostaden har du dessutom nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt bostadsområde. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera.


Boarea
41 kvm
Avgift
2 843 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.