Torkelsgatan 16B

Torkelsgatan 16B

Slutpris

1 550 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 16B


Slutpris
1 550 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Tillfälle att förvärva en otroligt fin 1:a med låg avgift i hjärtat av Fålhagen!

Välkommen till Torkelsgatan 16 B och denna fina 1:a med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Lägenhetens dryga 22 kvm fördelar sig på ett ljust och luftigt rum med plats för både säng, soffa och mindre matplats, charmigt kök som nyligen renoverats med gott om förvaring samt fräscht badrum med fullstor dusch. Vacker originalparkett pryder golvet och höjer intrycket av charm tillsammans med fönsterbrädan i sten som lyser upp hela rummet.

Bekvämt och nära till hands i samma trappuppgång nås dessutom föreningens fräscha tvättstuga och ett väl tilltaget vindsförråd som lägenhetsinnehavaren disponerar. Fiberanslutning på 1000/1000 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Läget är perfekt, ett fåtal gator från Vaksala torg och centrums heta puls. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters promenad från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och systembolaget.

Trevlig och välskött förening med mysig gårdsmiljö, välrenoverad fastighet och låg månadsavgift på 1255 kr gör detta till den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
22.5 kvm
Avgift
1 255 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2021-02-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.