Sök Meny
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Torngatan 2

Öppen tilltalande planlösning och två balkonger

Välkomna till en mycket fin och välplanerad 3:a bekvämt belägen i hus med hiss på populära Kapellgärdet. Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, välutrustat kök och vardagsrum i ett med utgång till stor inglasad balkong i västerläge, två sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob och utgång till balkong samt fint helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Trevlig innergård med grillmöjligheter, utemöbler och lekredskap för de yngre. I källaren, som nås med hissen, finns garage, cykelförråd och barnvagnsförråd.
Här bor du centralt med närhet till Vaksalatorg, UKK, all tänkbar service i affärshuset Kvarnen, träningsanläggningar och resecentrum.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Kapellgärdet
Torngatan 2
Slutpris: 3 150 000 kr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 245 kr/mån
Driftkostnad: 610 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 5
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Torngatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!