Torngatan 6 / Kapellgärdet / Uppsala

55+boende med närhet till det mesta!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 557 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torngatan såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välplanerat och ljust boende i Brf Tornet 3, föreningen för er som är 55+. Här erbjuds en trevlig hörnlägenhet i gott skick med stor inglasad balkong belägen i populära Kapellgärdet med närhet till centrum.

Lägenheten är belägen på andra våningen (hiss finns) och dess 63 m² fördelar sig på en möblerbar hall med förvaring i klädkammare och ett rymligt kök med goda arbetsytor och matplats invid ett stort fönsterparti. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och härifrån nås den stora, inglasade balkongen. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är försett med bl.a. dusch samt tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår, förutom värme, kallvatten och bostadsrättstillägg, även ett källarförråd om ca. 6 m².

Som medlem i Brf Tornet 3 finns möjlighet att utnyttja cykelförråd, rullator- och rullstolsrum. Dessutom erbjuds tillgång till två gemensamhetslokaler: Tornsalen 1 som är en festlokal med fullt utrustat kök och Tornsalen 2 som är ett övernattningsrum med två sängar samt två extrabäddar som kan hyras vid behov. På föreningens innergård finns även en boulebana som kan nyttjas av medlemmarna i Brf Tornet 3.

I Kapellgärdet bor ni centralt med närhet till både centralstationen och service i form av matbutik, apotek och postombud i Kvarnengallerian. På gång- och cykelavstånd nås fina promenadstråk vid Fyrisån samt i flertalet parker. På kort promenadavstånd finns gym, frisör och närlivs. Flera av UL:s busslinjer stannar i närheten av bostaden och tar er till bl.a. Akademiska sjukhuset, IKEA och Gränbystaden.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration