Torngatan 6

Torngatan 6

Slutpris

2 100 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Torngatan 6


Slutpris
2 100 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

55+boende med närhet till det mesta!

Välkommen till ett välplanerat och ljust boende i Brf Tornet 3, föreningen för er som är 55+. Här erbjuds en trevlig hörnlägenhet i gott skick med stor inglasad balkong belägen i populära Kapellgärdet med närhet till centrum.

Lägenheten är belägen på andra våningen (hiss finns) och dess 63 m² fördelar sig på en möblerbar hall med förvaring i klädkammare och ett rymligt kök med goda arbetsytor och matplats invid ett stort fönsterparti. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och härifrån nås den stora, inglasade balkongen. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är försett med bl.a. dusch samt tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår, förutom värme, kallvatten och bostadsrättstillägg, även ett källarförråd om ca. 6 m².

Som medlem i Brf Tornet 3 finns möjlighet att utnyttja cykelförråd, rullator- och rullstolsrum. Dessutom erbjuds tillgång till två gemensamhetslokaler: Tornsalen 1 som är en festlokal med fullt utrustat kök och Tornsalen 2 som är ett övernattningsrum med två sängar samt två extrabäddar som kan hyras vid behov. På föreningens innergård finns även en boulebana som kan nyttjas av medlemmarna i Brf Tornet 3.

I Kapellgärdet bor ni centralt med närhet till både centralstationen och service i form av matbutik, apotek och postombud i Kvarnengallerian. På gång- och cykelavstånd nås fina promenadstråk vid Fyrisån samt i flertalet parker. På kort promenadavstånd finns gym, frisör och närlivs. Flera av UL:s busslinjer stannar i närheten av bostaden och tar er till bl.a. Akademiska sjukhuset, IKEA och Gränbystaden.

Välkommen hem!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 557 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torngatan såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torngatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.