Torshavnsgatan 14

Torshavnsgatan 14

Slutpris

2 300 000 kr


Ekeby— Uppsala

Torshavnsgatan 14


Slutpris
2 300 000 kr

Ekeby— Uppsala

Stor gaveltvåa i fritt läge, enbart ett stenkast från Hågadalen!

Välkommen till denna ljusa gavel-2:a som erbjuder en stor balkong samt fönster i tre väderstreck. Här bor ni i ett idylliskt bruksområde nära city men ändå alldeles intill natursköna Ekebydalen och Hågadalens naturreservat!

Lägenhetens samtliga rum är väl tilltagna och gör det lätt att möblera. Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med både avhängnings- och förvaringsmöjligheter, kök med en rejäl matplats för sex personer, ett stort sovrum med gott om förvaring. Vardagsrum har ett härligt ljusflöde tack vare ett fönsterparti med burspråk samt dubbeldörrarna med utgång till den stora balkongen som vetter i ett fritt läge. Bostaden har även ett stort helkaklat badrum med ett tvättutrymme intill. Säljaren nyttjar även ett vindsförråd om ca 18 kvm med snedtak. I föreningen har varje lägenhet en reserverad p-plats med motorvärmare för en kostnad 200 kr/mån, om så önskas nyttjas.

I uppskattade Ekeby bor ni i ett barnvänligt och fridfullt bostadsområde med nära avstånd till stadskärnan och med flertalet restauranger och matbutiker i närområdet såsom Coop, ICA Väst (post) och även ICA Maxi. Med endast en kort promenad finner ni det stillsamma och grönskande naturreservatet Hågadalen-Nåsten där det dessutom finns ett koloniområde. Här kan du ta fridfulla promenader eller trevliga cykelturer. Det finns även tillgång till apotek, vårdcentral samt goda träningsmöjligheter med Friskis & Svettis, flertalet fotbollsplaner samt på vinterhalvåret kan ni åka i skidspåren vid Hågadalen. I området finns det stora aktivitetsytor med fotbollsplaner och grönområden, dessutom finns det både flera förskolor och skolor i närområdet. Förskolorna som finns har flera möjliga tänkbara pedagogiska inriktningar såsom Kommunala, Waldorf, Reggio Emilia och Montessori.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 710 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torshavnsgatan såldes av oss 2023-03-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torshavnsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.