Tryffelvägen 44 C / Norby / Uppsala / UPPSALA

2:a med gavelläge och balkong!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
63,5 kvm
Avgift
4 944 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tryffelvägen såldes av oss 2017-08-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tryffelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig bostadsrätt med gavelläge, egen entré och närhet till natur samt motionsslinga. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med omtapetserade/ommålade väggar och nya köksluckor samt vitvaror från 2015. Möblerbar hall med klädkammare och badrum med nytt badkar samt kommod från 2015. Ljust kök med matplats och vardagsrum med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Rymligt sovrum med dubbla glasdörrar till vardagsrummet och utgång till möblerbar balkong med trätrall.
Naturnära med Hågadalen-Nåsten invid knuten som är ett ca 17 kvm stort naturreservat med levande odlingslandskap, lummiga lundar och myllrande myrar. Här finns upplysta elljusspår och vacker natur för promenader och längdskidåkning vintertid. I närheten vid Svamptorget finns bl a matvarubutik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. I bostadsrättsföreningen finns källarförråd, cykelförråd, pingisrum, hobbyrum, barnvagnsförråd samt bastu. Till bostaden hör även ett externt förråd. Goda kommunikationer med buss och fina cykelvägar in till City.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration