Sök Meny
Såld

UPPSALA / Uppsala - Norby / Tryffelvägen 44C

2:a med gavelläge och balkong!

Trevlig bostadsrätt med gavelläge, egen entré och närhet till natur samt motionsslinga. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med omtapetserade/ommålade väggar och nya köksluckor samt vitvaror från 2015. Möblerbar hall med klädkammare och badrum med nytt badkar samt kommod från 2015. Ljust kök med matplats och vardagsrum med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Rymligt sovrum med dubbla glasdörrar till vardagsrummet och utgång till möblerbar balkong med trätrall.
Naturnära med Hågadalen-Nåsten invid knuten som är ett ca 17 kvm stort naturreservat med levande odlingslandskap, lummiga lundar och myllrande myrar. Här finns upplysta elljusspår och vacker natur för promenader och längdskidåkning vintertid. I närheten vid Svamptorget finns bl a matvarubutik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. I bostadsrättsföreningen finns källarförråd, cykelförråd, pingisrum, hobbyrum, barnvagnsförråd samt bastu. Till bostaden hör även ett externt förråd. Goda kommunikationer med buss och fina cykelvägar in till City.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
UPPSALA / Uppsala / Norby
Tryffelvägen 44C
Slutpris: 1 700 000 kr
Boarea: 63,5 kvm
Avgift: 4 944 kr/mån
Driftkostnad: 963 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tryffelvägen