Tryffelvägen 39 / Norby / Uppsala

Gavel 3:a i naturnära läge!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
5 623 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på tryffelvägen såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på tryffelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en väldisponerad gavel 3:a med fönster i 3 väderstreck. Som boende på Tryffelvägen har du alltid nära till naturen! På andra sidan gatan finner du Hågadalens naturreservat och inte långt bort även Stadsskogen. Planlösningen fördelar sig på två rymliga sovrum, ett stort och ljust kök renoverat 2014 med plats för större matgrupp, perfekt för dig som uppskattar att bjuda över nära och kära. Ett ljust och inbjudande vardagsrum med gott ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck var av ett i form av vackert burspråk. Härifrån nås även bostadens balkong med bästa solläge! Bostadens samtliga rum har mycket fint parkettgolv från 2014!

I södra Norby bor du bara ett stenkast från naturen! I nära anslutning till denna bostad finner du naturreservatet Hågadalen-Nåsten, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Här finner du upplyst elljusspår för den som vill promenera eller löpa och vintertid erbjuds även skidåkning. Inom några minuters promenad har du tillgång till närservice på Svamptorget i form av en ICA-butik, pizzeria, bageri samt blomsterhandel. I området finner du ett antal förskolor och Malmaskolan (årskurs F-6). Till City tar du dig enkelt via stadsbuss eller de fina cykelvägarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration