Sök Meny
Såld

Uppsala - Industristaden/Kungsängen / Tullgarnsgatan 18

4:a med balkong och uteplats i populära Kungsängen!

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade lägenhet om 4 rum och kök i Kungsängen!

Praktiskt placerad i markplan finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet med både uteplats och balkong. Vid ankomst möts ni av en hall med funktionell förvaring i skjutdörrsgarderob, ett ljust och stilrent kök med matplats för sex personer och öppen planlösning mot vardagsrum som ger en härlig rymd, vardagsrum med utgång till balkong med kvällssol samt tre sovrum varav ett har utgång till den stenbelagda uteplatsen med förmiddagssol. Lägenheten erbjuder också ett helkaklat badrum med duschhörna och en gäst-wc samt ett källarförråd.

På Tullgarnsgatan bor ni i ett populärt och lugnt område som erbjuder närhet till det mesta. I bostadsrättsföreningen finns till exempel en förskola och bara ett stenkast bort finner ni Willys Kungsgatan, Lager-157, ett apotek och ett café. På gångavstånd tar ni er även till Resecentrum och Uppsalas stadskärna med all dess bekvämligheter. För den som söker rekreation nås Anna Petrus park på promenadavstånd. På andra sidan Fyrisån finner ni även Stadsträdgården med paradplanteringar, lekplats, friluftsteatern Parksnäckan samt fina promenadstråk längs ån. I city finner ni även ett flertal gym.

För den som pendlar utgör Tullgarnsgatan ett drömläge med sin närhet till Resecentrum och smidiga åtkomst till E4:an via Kungsgatan och Kungsängsleden.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Industristaden/Kungsängen
Tullgarnsgatan 18
Slutpris: 3 650 000 kr
Boarea: 99 kvm
Avgift: 5 125 kr/mån
Driftkostnad: 865 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tullgarnsgatan