Tunagatan 19 / Tunabackar / Uppsala

4:a med radhuskänsla i Tunabackar med stor uteplats!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 386 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunagatan såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tunagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänliga Tunabackar hittar ni denna trivsamma 4:a med radhuskänsla. Lägenheten har en stor uteplats bestående av en altan på ca 30 kvm och ca 20 kvm trädgård. Sol under eftermiddag/kväll på sommaren. Plank, staket och grönska ramar in den på ett vackert sätt. Tilltalande planlösning med kök och vardagsrum centralt placerat i lägenheten. Tre bra sovrum samt klädkammare och garderober ger bra förvaring. Badrum med egen tvättmaskin samt gäst wc är mycket praktiskt, speciellt med flera i familjen.

Lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till flera fina lekplatser och parker. Nära till förskola och skola samt bekvämt promenadavstånd till Fyrishov. I närheten finns Torbjörnstorg med bl.a. ICA-butik. Fina strövområden i närheten med både Röbo-spåret och efter Fyrisån. Goda busskommunikationer samt cykel och promenadavstånd till city.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration