Sök Meny
Såld

Uppsala - Eriksberg / Urbergsvägen 7

Villaidyll i populära Eriksberg

Mitt i Eriksbergs lugna och idylliska villakvarter, inte långt från centrum, hittar ni detta fina och rymliga 20-talshus. 1,5-plansvilla med källare belägen på fin uppvuxen hörntomt. Huset är väl underhållet och i bra skick med låga driftkostnader, bergvärme är installerat 2004. Stenlagd uppfart med plats för flera bilar samt förråd byggt 2010. Stor härlig altan utefter hela långsidan på huset med gott om plats för flera sittgrupper och med sol under stora delar av dagen. Bra sällskapsutrymmen med stort rymligt vardagsrum och matrum. Tre sovrum på övre plan och ett sovrum på entréplan. Goda förvaringsutrymmen i källarplanet samt på övre plan där det finns klädkammare, flera garderober samt kattvindar.

Trivsamt område med fin blandad bebyggelse från 20-tal fram till dagens nyare hus. Lugnt barnvänligt område med flera omtyckta skolor och förskolor i närområdet. Cykelavstånd till centrum och bekvämt promenadavstånd till Västertorg med t.ex. mataffär, apotek och bankomat. För er som söker rekreation finns Stadsskogen och Hågadalen med fina strövområden.

Sponsrade länkar
Uppsala / Eriksberg
Urbergsvägen 7
Slutpris: 7 800 000 kr
Boarea: 184 kvm
Driftkostnad: 28 439 kr/år
Tomtarea: 843 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-01-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Urbergsvägen