Väderkvarnsgatan 45 A / Fålhagen / Uppsala

Gavellägenhet med renoverat kök

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 680 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2017-08-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin 30-talslägenhet med gavelläge och renoverat kök!

Här erbjuds en ljus gavellägenhet med fönster i två väderstreck i populära Fålhagen. Lägenheten ligger intill mysiga Frodeparken och föreningens innergård erbjuder en stor fin gräsmatta samt grillar och möbelgrupper vid blommor och syrénbuskar. En halv trappa upp hittar ni denna genomgående ljusa lägenhet med en takhöjd om ca 2,75 m och stora fönster med vackra blombrädor i marmor. Lägenheten fördelar sina 48 kvm på ett sovrum, kök med matplats, vardagsrum, duschrum och hall. Detta är en lägenhet för er som gillar att bo centralt med stadspuls och samtidigt uppskattar lugnet i detta fina område.

Flytta till Brf Strand innehållande 37 lägenheter fördelat på ett hus. I trivsamt läge med vackra hus och Frodeparken angränsande till föreningen finner ni lugnet och stadspulsen hittar ni runt knuten med Resecentrum och city på endast några minuters promenad- och cykelavstånd. Föreningens gemensamhetsutrymmen innefattar två tvättstugor och torkrum, cykelrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu (som rymmer 6-8 personer samt dusch) och en mycket trevlig innergård med grillplatser. Övernattningsrum med två sängplatser finns att hyra för 100 kr/natten.

I månadsavgiften, 2 680 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), stort vindsförråd och två källarförråd. I föreningen finns 8 st parkeringsplatser med elplint där det i dagsläget är kö.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt Uppsala Resecentrum och ni har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration