Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Väderkvarnsgatan 45 A

Gavellägenhet med renoverat kök

Välkommen till en mycket fin 30-talslägenhet med gavelläge och renoverat kök!

Här erbjuds en ljus gavellägenhet med fönster i två väderstreck i populära Fålhagen. Lägenheten ligger intill mysiga Frodeparken och föreningens innergård erbjuder en stor fin gräsmatta samt grillar och möbelgrupper vid blommor och syrénbuskar. En halv trappa upp hittar ni denna genomgående ljusa lägenhet med en takhöjd om ca 2,75 m och stora fönster med vackra blombrädor i marmor. Lägenheten fördelar sina 48 kvm på ett sovrum, kök med matplats, vardagsrum, duschrum och hall. Detta är en lägenhet för er som gillar att bo centralt med stadspuls och samtidigt uppskattar lugnet i detta fina område.

Flytta till Brf Strand innehållande 37 lägenheter fördelat på ett hus. I trivsamt läge med vackra hus och Frodeparken angränsande till föreningen finner ni lugnet och stadspulsen hittar ni runt knuten med Resecentrum och city på endast några minuters promenad- och cykelavstånd. Föreningens gemensamhetsutrymmen innefattar två tvättstugor och torkrum, cykelrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu (som rymmer 6-8 personer samt dusch) och en mycket trevlig innergård med grillplatser. Övernattningsrum med två sängplatser finns att hyra för 100 kr/natten.

I månadsavgiften, 2 680 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), stort vindsförråd och två källarförråd. I föreningen finns 8 st parkeringsplatser med elplint där det i dagsläget är kö.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt Uppsala Resecentrum och ni har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Väderkvarnsgatan 45 A
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 680 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 1,5 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Väderkvarnsgatan