Väderkvarnsgatan 34 B

Väderkvarnsgatan 34 B

Slutpris

2 200 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 34 B


Slutpris
2 200 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Rymlig 2:a med stor inglasad balkong mot fin innergård!

Välkommen till en stor och rymlig 2:a på andra våningen. Lägenheten har visst renoveringsbehov p g a äldre ytskikt men är väl omhändertagen. Lägenhetens 61 kvm fördelar sig över hall, badrum, kök, sovrum och vardagsrum. Det finns gott om förvaring i många garderober samt i ett källarförråd.
Här har ni en stor inglasad balkong som vetter mot den grönskande och vackra innergården. Innergården är mycket välskött och här finns sittplatser och grill i den lummiga pergolan.

I månadsavgiften, 2 575 kr, inkluderas värme, vatten, kabel-TV (obligatorisk tilläggskostnad om 187 kr/mån) och bredband via Com Hem (8 Mbits/s med möjlighet att köpa till högre hastighet). Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Trädet är en stabil förening med god ekonomi där avgifterna sänktes för ett par år sedan. Föreningen har tvättstuga i källaren, miljörum och gemensamhetslokal som kan hyras för övernattande gäster, där finns säng, WC och dusch. Här bor ni i Fålhagen intill Vaksala torg och kvarnengallerian med livsmedelsbutik, systembolag och restauranger. Ett stenkast från Uppsala centrum med all dess utbud.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
ca 61.2 kvm
Avgift
2 575 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2019-08-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.