Vaksala-Åby 61

Vaksala-Åby 61

Slutpris

4 350 000 kr


Vaksala— Uppsala

Vaksala-Åby 61


Slutpris
4 350 000 kr

Vaksala— Uppsala

Enplansvilla i lantlig idyll!

Välkommen till Vaksala-Åby och detta trivsamma enplanshus! Här finner du ett boende som har den unika kombinationen av lantlig idyll och närhet till stan! Njut av vyn över skog- och ängsmark, samtidigt som ni når Gränby köpstad på knappt 10 min med bil.

Husets planlösning fördelar sig på rymligt kök med utrymme för stor matplats. Vardagsrummet rymmer både matsalsbord och vardagsrumsmöbler. Via vardagsrummet når du utgång till altan i sydostläge, där sol kan avnjutas från tidig förmiddag till strax efter lunch innan solens strålar sträcker sig runt till husets framsida. Husets sociala ytor så som kök och allrum är beläget i nära anslutning till varandra, medan de tre sovrummen ligger lite mer avskilt. Huset har ett badrum och en gästtoalett. Invid köket finns groventré med ingång från garaget - perfekt när du ska bära in matkassarna!

Den plana tomten är lättskött, där möjligheten finns för den trädgårdsintresserade att kunna plantera både bär- och fruktträd. Eller varför inte odla ett litet trädgårdsland för att kunna hämta in dagens skörd av grönsaker - låter inte det alldeles ljuvligt?

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt läge med stora ytor för lek och spring. Omgivningen erbjuder fina strövområden, hästhagar och direkt anslutning till naturen. Samtidigt bor ni med närheten till stan och dess bekvämligheter. Gränby köpcentrum är beläget 6 km bort.


Boarea/biarea
117/46 kvm
Driftkostnad
22 895 kr/år
Tomtarea
1 809 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vaksala-Åby såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksala-Åby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.