Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Vaksalagatan 55

Fräsch 1:a med två stora fönster och nyrenoverat duschrum

Välkommen till en ljus och trevlig 1:a med nyrenoverade ytskikt och helkaklat duschrum från 2016. En ljus och öppen lägenhet med två stora fönster. Lägenheten med målade ljusgrå väggar och vitt kök samt helkaklat duschrum är perfekt att bara flytta in i som första bostaden eller för studenten. Duschrummet är nyrenoverat med kakel och klinker.

Flytta till en trivsam förening med låg månadsavgift i mycket centralt läge. Endast några minuters promenad från både Resecentrum och citykärnan med all dess utbud. Föreningen har stabil ekonomi även om avgiften höjdes med 7,1% (151 kr) vid årsskiftet, detta för att möta planerade renoveringar under 2017 såsom dränering och takbyte. I månadsavgiften om 2 271 kr ingår värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud) samt gemensamma utrymmen i föreningen. Föreningen har gruppavtal för bredband och el som faktureras tillsammans med månadsavgiften i form av obligatoriska tillägg. Det som ingår är 100 MB från AllTele för 190 kr/mån.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Snabbt tillträde möjligt för den som önskar!

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Vaksalagatan 55
Slutpris: 1 155 000 kr
Boarea: 21 kvm
Avgift: 2 271 kr/mån
Driftkostnad: 252 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: -1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Vaksalagatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.