Vaksalagatan 55 / Fålhagen / Uppsala

Kvadratsmart etta i Fålhagen med promenadavstånd till Resecentrum

Slutpris
1 095 000 kr
Boarea
21 kvm
Avgift
2 386 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en välplanerad etta med ett toppenläge i populära Fålhagen! Lägenheten vetter mot gården och fördelar sig på hall/kök med plats för avhängning och förvaring, rum med plats för matbord och säng/bäddsoffa samt ett helkaklat badrum! Som boende i HSB Brf 405 Törnrosen har ni tillgång till gemensam tvättstuga med torkrum som kan bokas digitalt och en trevlig gård med utemöbler och grillmöjligheter. I direkt anslutning till gården ligger en mindre park där ni kan koppla av och umgås med vänner eller läsa en bra bok.

Fålhagen är ett omtyckt område med promenadavstånd till city och resecentrum vilket gör detta boende optimalt för pendlaren! Endast några få minuter från bostaden ligger Vaksala torg med Uppsala Konsert och Kongress som erbjuder konserter och evenemang samt Kvarnengallerian med matbutik, restauranger och annan service. Önskas en större matbutik ligger Willy:s en kortare promenad bort. För den aktiva ligger både Friskis & Svettis (Väderkvarnsgatan) och Fitness24seven (Kvarntorget) inom ett bekvämt avstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration