Valthornsvägen 62 D

Valthornsvägen 62 D

Slutpris

1 195 000 kr


Gottsunda— Uppsala

Valthornsvägen 62 D


Slutpris
1 195 000 kr

Gottsunda— Uppsala

2:a med inglasad balkong

Välkommen till Valthornsvägen 62 D! Nu erbjuds en välskött gavel-2:a med ljusinsläpp från två väderstreck med en rymlig inglasad balkong som förlänger utesäsongen. Planlösningen fördelar sig på kök i modernt utförande med vita släta luckor och har plats för matbord invid fönster. Vardagsrummet är luftigt och har utgång till den härliga balkongen där eftermiddags- och kvällssol kan avnjutas. Sovrummet erbjuder plats för stor dubbelsäng och exempelvis en byrå. Vidare finner ni ett badrum utrustat med både dusch och badkar och en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder och fritidstillbehör.

Här bor ni i en stabil förening med lugnt läge där ni från vardagsrummet har utsikt över ett grönområde där tallar skymtar i bakgrunden. På några minuters promenad nås Gottsunda Centrum med stort serviceutbud. Köpcentret, som byggdes om 2009, erbjuder bland annat matbutiker, apotek och vårdcentral samt ett stort antal butiker, caféer, restauranger, dans- och teaterlokal samt bibliotek. I området finns även ett flertal förskolor, grundskolor samt en idrottshall och ett inomhusbad.

Gottsunda erbjuder förutom shopping och nöjen även ett flertal grönområden såsom Hågadalen, Gottsundagipen och Vårdsätraskogen för den som uppskattar att vistas i det gröna. Dessutom slingrar Gula stigen, en vandringsled på ca. 10 km, förbi i utkanten av området.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 912 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Valthornsvägen såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Valthornsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.