Väpnargatan 7 A / Tunabackar / Svartbäcken / Uppsala

*GENOMGÅENDE 3:A I OMTYCKT OMRÅDE OCH FÖRENING*

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea
70,5 kvm
Avgift
3 415 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väpnargatan såldes av oss 2018-01-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väpnargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar / Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett omtyckt läge i lugna kvarter finner ni denna ljusa och välplanerade trea med stor balkong! Planlösningen erbjuder en rymlig hall med bra förvaring genom inbyggda garderober. Inbjudande kök med bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Ljust vardagsrum med utgång till den stora balkongen i sydväst. Två stycken väldisponerade sovrum med lugna lägen. Stamrenoverat och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin.

I Tunabackar bor ni på kort cykelavstånd till City och ett par minuters promenad från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, apotek och blomsterhandel. I närheten finns flertalet förskolor och skolor. För de aktiva finns även strövområden i närheten och Fyrishov med Friskis & Svettis, föreningen har även ett eget gym så här får ni all möjlighet till träning.

*Välkomna på visning av Väpnargatan 7A!*

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration