Väpnargatan 1 A / Tunabackar / Svartbäcken / Uppsala

Högst upp med stor balkong i sydostligt läge

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
54,5 kvm
Avgift
2 605 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2016-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väpnargatan såldes av oss 2016-11-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väpnargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar / Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i populärt kvarter med gång- och cykelavstånd till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset och har stor möblerbar balkong i sydostligt läge där ni avnjuter härlig förmiddagssol. Fräscht kök från 2012 utrustat med diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn, integrerad mikrovågsugn, kyl samt två frysar. Det helkaklade badrummet är utrustat med duschväggar i glas och gjordes om i samband med föreningens stamrenovering 2007. I bostaden finns flera garderober och till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Senaste åren har flera stora renoveringar gjorts som exempelvis byte av lägenhetsdörrarna, utbyggnad av balkongerna, upprustning av den yttre miljön samt tidigare nämnda stamrenovering. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, pingisrum, hobbyrum samt motionsrum.

Suveränt läge för den aktive med närhet till exempelvis gröna motionsområden, beachvolleybollplaner, Fyrisfjädern samt Fyrishov. Torbjörnstorg ligger ett par hundra meter från bostaden och här finns allt från mataffär och apotek till konditori och restaurang. Kort cykelavstånd till Uppsalas stadskärna och bra bussförbindelser finns.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration