Sök Meny
Såld

Uppsala - Tunabackar / Svartbäcken / Väpnargatan 1 A

Högst upp med stor balkong i sydostligt läge

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i populärt kvarter med gång- och cykelavstånd till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset och har stor möblerbar balkong i sydostligt läge där ni avnjuter härlig förmiddagssol. Fräscht kök från 2012 utrustat med diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn, integrerad mikrovågsugn, kyl samt två frysar. Det helkaklade badrummet är utrustat med duschväggar i glas och gjordes om i samband med föreningens stamrenovering 2007. I bostaden finns flera garderober och till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Senaste åren har flera stora renoveringar gjorts som exempelvis byte av lägenhetsdörrarna, utbyggnad av balkongerna, upprustning av den yttre miljön samt tidigare nämnda stamrenovering. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, pingisrum, hobbyrum samt motionsrum.

Suveränt läge för den aktive med närhet till exempelvis gröna motionsområden, beachvolleybollplaner, Fyrisfjädern samt Fyrishov. Torbjörnstorg ligger ett par hundra meter från bostaden och här finns allt från mataffär och apotek till konditori och restaurang. Kort cykelavstånd till Uppsalas stadskärna och bra bussförbindelser finns.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Tunabackar / Svartbäcken
Väpnargatan 1 A
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 54,5 kvm
Avgift: 2 605 kr/mån
Driftkostnad: 275 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3
Såld: 2016-11-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Väpnargatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!