Sök Meny
Såld

Uppsala - Tunabackar / Väpnargatan 9 A

2:a högst upp i huset

Med ett omtyckt läge i lugna kvarter finner ni denna välplanerade och rymliga tvåa. Bostaden ligger högst upp i huset och har stor möblerbar balkong i sydostligt läge där ni avnjuter härlig förmiddagssol. Planlösningen erbjuder rymliga rum med goda förvaringsutrymmen. Ni finner en hall med bra garderobsförvaring, ett kök med matplats samt ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Vidare finns ett stort sovrum med inbyggda garderober samt en helkaklad Wc/dusch. Till bostadsrätten hör ett källarförråd och en matkällare.
Stabil förening med bl a stamrenovering gjord och byte av ytterdörrar till säkerhetsdörrar. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, pingisrum, hobbyrum samt motionsrum.
I Tunabackar bor ni på kort cykelavstånd till City och ett par minuters promenad till Torbjörns torg, här finns bl a mataffär, café, sushi, apotek och blomsterhandel. Strövområden och motionsspår finns i närbelägna Röbo och Gamla Uppsala högar. I närområdet finns Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad och Friskis & Svettis till anläggningar för flertalet idrotter.

Sponsrade länkar
Uppsala / Tunabackar
Väpnargatan 9 A
Slutpris: 1 930 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 005 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Väpnargatan