Sök Meny
Såld

Uppsala - Tunabackar / Väpnargatan 9 A

2:a högst upp i huset

Med ett omtyckt läge i lugna kvarter finner ni denna välplanerade och rymliga tvåa. Bostaden ligger högst upp i huset och har stor möblerbar balkong i sydostligt läge där ni avnjuter härlig förmiddagssol. Planlösningen erbjuder rymliga rum med goda förvaringsutrymmen. Ni finner en hall med bra garderobsförvaring, ett kök med matplats samt ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Vidare finns ett stort sovrum med inbyggda garderober samt en helkaklad Wc/dusch. Till bostadsrätten hör ett källarförråd och en matkällare.
Stabil förening med bl a stamrenovering gjord och byte av ytterdörrar till säkerhetsdörrar. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, pingisrum, hobbyrum samt motionsrum.
I Tunabackar bor ni på kort cykelavstånd till City och ett par minuters promenad till Torbjörns torg, här finns bl a mataffär, café, sushi, apotek och blomsterhandel. Strövområden och motionsspår finns i närbelägna Röbo och Gamla Uppsala högar. I närområdet finns Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad och Friskis & Svettis till anläggningar för flertalet idrotter.

Sponsrade länkar
Uppsala / Tunabackar
Väpnargatan 9 A
Slutpris: 1 930 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 005 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Väpnargatan

Andra liknande sålda bostäder