Vasstigen 5

Vasstigen 5

Slutpris

9 500 000 kr


Vreta— Uppsala

Vasstigen 5


Slutpris
9 500 000 kr

Vreta— Uppsala

Välkommen till denna helt fantastiska fastighet med Ekoln som granne och med vidsträckt utsikt, hel himmel och med solnedgång i en fri horisont. Någonstans på tomten kan du hitta solen hela dagen.

Villa om 135 m² högt belägen mitt på tomten och ca 20 meter från vattenbrynet och den härliga kajen. Tomten om 2.325 m² är delvis en naturtomt men även med gräsytor, berghällar, gammal köksträdgård, äppelträd, rododendron, klättershortensia samt flera möjliga uteplatser med fantastisk utsikt ut mot vattnet.

Stor och delvis möblerbar hall. Vardagsrum med stora fönster ut mot Ekoln och utgång till trädgården mot plattsatt uteplats och mot sjösidan. Kök ombyggt 2006 med ljus skåpinredning, matplats för ca 4-5 personer, utgång till trädgården samt stor öppning mot vardagsrummet vilket ger utsikt mot vattnet även från köksavdelningen. Stort sovrum med dubbla skjutdörrsgarderober med inredning och även här utgång till trädgården mot sjösidan. Badrum renoverat 2003 med sjösten, golvvärme, kakel, dusch och fönster. Tvättstuga med grovingång. Vitmålad trätrapp upp till övre plan. Mycket stort och fantastiskt fint allrum som med fördel kan omdisponeras om flera sovrum behövs. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten mot Ekoln. 2 rymliga sovrum. Balkong mot framsidan av huset. Klädkammare. Badrum renoverat 2006 med blå och vita klinker respektive kakel, fönster och dusch.

På kajen, med badstege, finns en trädgårdssoffa därifrån du kan njuta av den vida utsikten årets alla årstider.

En fantastisk idyll vid vattnet med "egen" häger boendes i vassen utanför, ett svanpar som också återkommer varje år samt en fiskgjuse som ryttlar dagligen framför dina ögon - naturens egen Netflix.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
54 607 kr/år
Rum
5 rum (3-6 sovrum)
Såld
2018-09-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vasstigen såldes av oss 2018-09-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vasstigen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.