Västgötaresan 21

Västgötaresan 21

Slutpris

1 800 000 kr


Sävja— Uppsala

Västgötaresan 21


Slutpris
1 800 000 kr

Sävja— Uppsala

Välkommen till detta välvårdade och fina bostadsrättsradhus i 2 plan med fantastiskt fint gavelläge med del av skog inpå knuten. 119,5 kvm, idag 4 rok och 3 sovrum, men med lätthet kan 4 sovrum erhållas.

Hall med svart-vitt rutigt klinkergolv, ljusa väggar, 2 garderober och trapp upp till övre plan. Fint kök, delvis renoverat 2011-12 med nya skåpluckor, svart-grönt rutigt klickgolv, nyare maskiner och matplats för ca 4-6 personer. Stort och härligt vardagsrum i vinkel med parkettgolv, ljusa väggar och plats för både soffgrupp och stor matmöbel. Från vardagsrum även utgång till den stora vinkelträaltanen, delvis under tak. Helkaklat och renoverat badrum från 2014 med svart klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på vägg med accenter i svart, handfat med kommod och vikbara duschväggar. Trapp upp till övervåning med möblerbar hall passande som "arbetsrum" samt utgång till balkong. 3 sovrum i olika storlekar med ljusa golv och väggar. Badrum i originalutförande med badkar, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin och torktumlare.

Till bostaden hör ett förråd på framsidan och ett förråd på gavelsidan.

Trevligt belägen intill skogsdunge, nära busshållplats och skola.

<


Boarea
119.5 kvm
Avgift
7 927 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-08-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Västgötaresan såldes av oss 2017-08-21.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.