Västgötaresan 29

Västgötaresan 29

Slutpris

1 900 000 kr


Sävja— Uppsala

Västgötaresan 29


Slutpris
1 900 000 kr

Sävja— Uppsala

Välplanerat bostadsrättsradhus om 4 rok med två uteplatser i barnvänligt område!

Med fantastiskt läge invid blåbärsskogen finner ni detta trevliga bostadsrättsradhus om fyra rum och kök med insynsskyddat och barnvänligt läge.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på två våningar med entré på nedre plan med möblerbar hall samt plats för avhängning, hemtrevligt kök med matplats för upp till sex personer och skåpsinredning i vacker ek. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler samt ett helkaklat badrum från 2012 utrustat med golvvärme, handdukstork och dusch. På övre plan finns en hall som är perfekt som t ex kontorshörna och med utgång till balkong med förmiddagssol samt utsikt mot gården. På det övre planet finns också tre väldisponerade sovrum varav två med förvaringsmöjligheter i garderober, en klädkammare och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är välplanerad med sällskapsytor på nedre plan och sovrummen på det övre planet och har genomgående ljusa fina ytskikt. På husets baksida finns en trevlig, plattlagd uteplats med rabatter, planteringar, grill och förråd.

Här bor ni med perfekt insynsskyddat läge i utkanten av bostadsområdet med skog och natur inpå knuten. I närheten finns förskolor, skolor, kommunikationer, vårdcentral och apotek och ett stenkast bort finns Lunsenskogen med strövområden och skidspår om vintern.

Välkommen hem!


Boarea
110.5 kvm
Avgift
7 379 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 och 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.