Västgötaresan 10 C / Sävja / Uppsala

Välplanerad och rymlig 3:a med balkong !

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 643 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västgötaresan såldes av oss 2018-08-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Västgötaresan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I de populära låghusen på Västgötaresan finner ni denna rymliga 3.a med balkong och egen ingång. Genomtänkt och trivsam planlösning som tillsammans med lägenhetens storlek skapar en ljus och luftig lägenhet.

Lägenheten består av två riktigt rymliga sovrum samt en hall med gott om förvaring med flera garderober samt en klädkammare. Badrum med badkar -18 och tvättmaskin -16. Kök med matplats vid fönster och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Vissa vitvaror är nyligen utbytta under 2017 som t.ex. spis och fläkt. Vardagsrum med utgång till den stora balkongen.

Barnvänligt område med flera fina lekplatser i närområdet.

Västgötaresan finner ni i naturnära Sävja, belägen inte långt ifrån Carl von Linnés sommarställe. Omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym samt Lunsenområdet med fina strömområden. Vidare erbjuder Sävja även god service i form av matbutiker, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från området går täta bussturer till bland annat centrala Uppsala och den som pendlar med bil tar sig till Centrum på under 15 minuter.

Bredband, basutbud tv samt ip-telefoni ingår i månadsavgiften!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration