Västgötaresan 10 C

Västgötaresan 10 C

Slutpris

1 395 000 kr


Sävja— Uppsala

Västgötaresan 10 C


Slutpris
1 395 000 kr

Sävja— Uppsala

Välplanerad och rymlig 3:a med balkong !

I de populära låghusen på Västgötaresan finner ni denna rymliga 3.a med balkong och egen ingång. Genomtänkt och trivsam planlösning som tillsammans med lägenhetens storlek skapar en ljus och luftig lägenhet.

Lägenheten består av två riktigt rymliga sovrum samt en hall med gott om förvaring med flera garderober samt en klädkammare. Badrum med badkar -18 och tvättmaskin -16. Kök med matplats vid fönster och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Vissa vitvaror är nyligen utbytta under 2017 som t.ex. spis och fläkt. Vardagsrum med utgång till den stora balkongen.

Barnvänligt område med flera fina lekplatser i närområdet.

Västgötaresan finner ni i naturnära Sävja, belägen inte långt ifrån Carl von Linnés sommarställe. Omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym samt Lunsenområdet med fina strömområden. Vidare erbjuder Sävja även god service i form av matbutiker, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från området går täta bussturer till bland annat centrala Uppsala och den som pendlar med bil tar sig till Centrum på under 15 minuter.

Bredband, basutbud tv samt ip-telefoni ingår i månadsavgiften!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 643 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.