Västgötaresan 46

Västgötaresan 46

Slutpris

1 725 000 kr


Sävja— Uppsala

Västgötaresan 46


Slutpris
1 725 000 kr

Sävja— Uppsala

Stilren 3:a i natursköna Sävja!

Välkommen till Västgötaresan 46 - en ljus gavellägenhet i omtyckta Sävja!

Bostaden erbjuder öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som tillsammans med det goda ljusinsläppet skapar en härlig rymd! I hallen finns förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob, vilken i kombination med den anslutande klädkammaren skapar goda möjligheter för avhängning och förvaring. Lägenheten har genomgående hög standard med stilrena materialval i form av parkettgolv, vitmålade väggar, kök med vita köksluckor, mörkt kakel samt bänkskiva. Från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong där ni kan avnjuta sol under större delen av dagen! Det helkaklade badrummet är väl tilltaget och utrustat med bland annat härlig golvvärme, handdukstork samt duschhörna med vikbara duschväggar.

Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
5 658 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-06-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Västgötaresan såldes av oss 2018-06-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Västgötaresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.