Västgötaresan 93

Västgötaresan 93

Slutpris

1 695 000 kr


Sävja— Uppsala

Västgötaresan 93


Slutpris
1 695 000 kr

Sävja— Uppsala

Fint renoverad 2:a med mysig balkong

Smakfullt inredd 2:a med balkong mot föreningens bostadsområde. Här bor ni i en välskött förening med många gemensamma ytor som bastu (årskostnad 250 kr), samlingslokal (kan hyras för 200 kr/dygn) samt ett övernattningsrum (200 kr/dygn).

Bostadens mittpunkt är det nyrenoverade köket med vackra grå skåpluckor och en köksö med dekorativa vitrinskåp. Till detta kombineras en smakfullt vald bänkskiva i laminat samt mestadels vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet är placerat i öppen planlösning mot köket vilket gör det mycket trivsamt att umgås mellan rummen och lätt att bjuda över familj och vänner. Här kan ni också under sommaren utöka kvadratmetrarna genom att nyttja den mysiga balkongen som ligger i ett ostört läge. Sovrummet har gott om plats för en större säng och eventuell förvaringsmöbel och badrummet är också det renoverat med helkaklade väggar samt ett läckert hexagonformat klinkergolv. Här finns också möjlighet att tvätta - skönt om man missat att boka tvättid i föreningens gemensamma tvättstuga.

Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
65.5 kvm
Avgift
4 700 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Västgötaresan såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Västgötaresan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.