Sök Meny
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Vattholmavägen 4 D

2:a med uteplats och balkong!

Välkommen till denna ljusa och fina 2:a med både uteplats och balkong! Lägenheten är mycket smakfullt inredd med snygga, moderna materialval. Genomgående ekparkett i hela lägenheten utom hallen som har ett mörkt klinkergolv. De stora fönsterpartierna i lägenheten gör att ljuset flödar genom bostaden.

Väl inne i bostaden möts ni av en inbjuande entré med bra avhängningsmöjligheter, väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning mot köket som erbjuder en matplats för ca 6 personer. Härifrån når du även balkongen med förmiddagssol. Vidare finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter och utgång till uteplatsen som är belägen mot föreningens grönskande gård.

Här bor ni i en välskött förening med övernattningsrum som medlemmarnas gäster kan få hyra. I avgiften ingår bredband och IP-telefoni.

Kapellgärdet är ett lugnt och attraktivt område med promenadavstånd till City och Resecentrum samt Kvarnengallerian med all dess utbud. I närområdet finns ett flertal träningsanläggningar och det populära motionsspåret vid Röbo.

Sponsrade länkar
Uppsala / Kapellgärdet
Vattholmavägen 4 D
Slutpris: 2 310 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 948 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Vattholmavägen

Andra liknande sålda bostäder