Sök Meny
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Vattholmavägen 4 C

Rymlig 2:a med balkong och uteplats

Välkommen till denna fina, ljusa tvåa om ca 67 m² med uteplats och balkong. Här bor Ni med ca 10 minuters gångväg till bl a Centrum och Resecentrum. Bostaden är belägen på våning 1 av 6 i fastighet med hiss från markplan. Hall med klinkergolv, vardagsrum i öppen planlösning med funktionellt kök med matplats och utgång till möblerbar balkong. Sovrummet har utgång till stor stenlagd uteplats i härligt sydvästläge med många soltimmar om dagen och utsikt mot föreningens välskötta innergård. Stilren, helkaklad Wc/dusch med mosaikgolv samt fondvägg i mosaik och tvättmaskin. Den välskötta bostadsrättsföreningen har ett övernattningsrum som finns tillgängligt för medlemmarnas gäster att hyra. Bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften via Bredbandsbolaget.
Kapellgärdet är ett lugnt och attraktivt område med flertalet förskolor, skolor samt lekplatser i närområdet. Kvarteret erbjuder ett litet utbud med närbutik, frisör och gym. I närheten finns också en rad träningsanläggningar och det populära motionsspåret i Röbo.

Sponsrade länkar
Uppsala / Kapellgärdet
Vattholmavägen 4 C
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 948 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Vattholmavägen