Vattholmavägen 6D / Kapellgärdet / Uppsala

Central radhuskänsla med sol hela dagen

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 208 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
0,5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattholmavägen såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vattholmavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk genomgångsfyra med radhuskänsla och sol från morgon till kväll på sina 2 uteplatser. Här får du möjlighet att bo i en perfekt genomtänkt planlösning där sovrumsindelningen gör att man kan leva fridfullt utan att störa varandra. Du har två uteplatser om sammanlagt 48 m² samt att man kan nyttja tillhörande gräsmatta för stora sammankomster med vänner och familj. Dessutom rymmer denna bostad två stycken badrum för ett bekvämare boende. Dessutom är det oerhört barnvänligt att bo i markplan intill en lekplats där du enkelt kan släppa iväg barnen själva för lek. Det är en kortare parkeringskö i dagsläget.

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt det goda pendlarläget med närhet till Resecentrum och E4:ans påfart.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration