Vikvägen 34

Vikvägen 34


Vårdsätra— Uppsala

Vikvägen 34



Vårdsätra— Uppsala

Granne med sjön, nära stan!

Välkommen till Vårdsätravik! Ett idylliskt villa- och radhusområde vackert beläget i sjö- och naturnära miljö, endast 25 minuters cykelväg från stan. Här har vi naturen bokstavligt talat inpå knuten. En varm sommarkväll är det en kort promenad till bryggor och badvikar för ett kvällsdopp eller en båttur. En gnistrande vinterdag känns det lyxigt att plocka fram skridskor eller skidor och bege sig ut på Ekoln. Vårdsätravik har något att erbjuda året om!

Det här bostadsrättsradhuset har en interiör där material och kulörer är valda med omsorg. Askträ, kalksten, gjutjärn - sådant som för tankarna till det genuina och äkta. Boarean om 152 kvadratmeter är fördelad på tre plan. Entréplanet har en öppen planlösning som inspirerar till matlagning, trivsamma måltider och samvaro - både till vardag och fest. Ett spektakulärt ateljéfönster mot naturen utanför ger hela entréplanet en härlig karaktär. En brasa i gjutjärnskaminen värmer gott efter skridskoturen. På entréplanet finns även ett badrum, en arbetshörna, teknikrum och förvaringsutrymmen.

På mellanplanet börjar bostadens mer privata del. Här finns idag två sovrum samt ett rymligt allrum, vilket är tänkt att kunna delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Här finns också en walk-in closet, ett vackert inrett badrum med gjutjärnsbadkar samt ett tvättrum utrustat med tvättpelare.

Det övre planet har charmiga snedtak och takfönster som släpper in generöst med dagsljus. Här finns ett loft och två rum som fungerar som sov-, gäst- eller arbetsrum. Här uppe har vi också utgång till en fin terrassliknande balkong.

På baksidan av huset, i soligt sydvästläge, hittar vi den lilla privata trädgården med ett rejält trädäck. Den här uteplatsen inbjuder verkligen till sommarkalas och grillkvällar! Här har vi träd och naturmark endast ett par kliv bort och den omgivande grönskan känns som en förlängning av den egna uteplatsen. En stig leder från baksidan av huset och ned till sjön, en promenad som tar ca 10 minuter. På husets framsida finns parkeringsplats och laddbox för elbil!

Det här är platsen för familjeliv, umgänge och aktiviteter för såväl stora som små!


Boarea
152 kvm
Avgift
5 047 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.