Vretgränd 9C

Vretgränd 9C

Slutpris

2 785 000 kr


Centrum— Uppsala

Vretgränd 9C


Slutpris
2 785 000 kr

Centrum— Uppsala

Vindslägenhet med utsikt över Slottet och Domkyrkan!

Med oslagbart pendlarläge ligger denna fina, genomgående 2:a med balkong i sydvästläge och fantastisk utsikt över Slottet och Domkyrkan.
Lägenheten totalrenoverades 2012 och ger utrymme för allt man kan önska sig! Den är otroligt välplanerad och är disponerad enligt följande: inbjudande entré i hall med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är inrett med vit skåpinredning från Ballingslöv, matplatsen rymmer många middagsgäster och från vardagsrum når man ut till den stora balkongen i solsäkert läge. Vidare finns ett badrum med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med flertalet garderober.

Lägenheten är belägen högst upp i en fastighet med hiss från markplan. Lugn innergård med grillplats och tillhörande sittplatser. Här bor ni endast ett stenkast från Uppsalas stadskärna och med närhet till både Resecentrum och årummet.

Låg månadsavgift!


Boarea
51.2 kvm
Avgift
1 656 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.