Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Vretgränd 9C

Vindslägenhet med utsikt över Slottet och Domkyrkan!

Med oslagbart pendlarläge ligger denna fina, genomgående 2:a med balkong i sydvästläge och fantastisk utsikt över Slottet och Domkyrkan.
Lägenheten totalrenoverades 2012 och ger utrymme för allt man kan önska sig! Den är otroligt välplanerad och är disponerad enligt följande: inbjudande entré i hall med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är inrett med vit skåpinredning från Ballingslöv, matplatsen rymmer många middagsgäster och från vardagsrum når man ut till den stora balkongen i solsäkert läge. Vidare finns ett badrum med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med flertalet garderober.

Lägenheten är belägen högst upp i en fastighet med hiss från markplan. Lugn innergård med grillplats och tillhörande sittplatser. Här bor ni endast ett stenkast från Uppsalas stadskärna och med närhet till både Resecentrum och årummet.

Låg månadsavgift!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum
Vretgränd 9C
Slutpris: 2 785 000 kr
Boarea: 51,2 kvm
Avgift: 1 656 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Vretgränd