Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Vretgränd 9C

Vindslägenhet med utsikt över Slottet och Domkyrkan!

Med oslagbart pendlarläge ligger denna fina, genomgående 2:a med balkong i sydvästläge och fantastisk utsikt över Slottet och Domkyrkan.
Lägenheten totalrenoverades 2012 och ger utrymme för allt man kan önska sig! Den är otroligt välplanerad och är disponerad enligt följande: inbjudande entré i hall med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är inrett med vit skåpinredning från Ballingslöv, matplatsen rymmer många middagsgäster och från vardagsrum når man ut till den stora balkongen i solsäkert läge. Vidare finns ett badrum med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med flertalet garderober.

Lägenheten är belägen högst upp i en fastighet med hiss från markplan. Lugn innergård med grillplats och tillhörande sittplatser. Här bor ni endast ett stenkast från Uppsalas stadskärna och med närhet till både Resecentrum och årummet.

Låg månadsavgift!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum
Vretgränd 9C
Slutpris: 2 785 000 kr
Boarea: 51,2 kvm
Avgift: 1 656 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Vretgränd

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.