Vretgränd 9C / Centrum / Uppsala

Vindslägenhet med utsikt över Slottet och Domkyrkan!

Slutpris
2 785 000 kr
Boarea
51,2 kvm
Avgift
1 656 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vretgränd såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vretgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med oslagbart pendlarläge ligger denna fina, genomgående 2:a med balkong i sydvästläge och fantastisk utsikt över Slottet och Domkyrkan.
Lägenheten totalrenoverades 2012 och ger utrymme för allt man kan önska sig! Den är otroligt välplanerad och är disponerad enligt följande: inbjudande entré i hall med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är inrett med vit skåpinredning från Ballingslöv, matplatsen rymmer många middagsgäster och från vardagsrum når man ut till den stora balkongen i solsäkert läge. Vidare finns ett badrum med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med flertalet garderober.

Lägenheten är belägen högst upp i en fastighet med hiss från markplan. Lugn innergård med grillplats och tillhörande sittplatser. Här bor ni endast ett stenkast från Uppsalas stadskärna och med närhet till både Resecentrum och årummet.

Låg månadsavgift!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration