Vretgränd 17

Vretgränd 17

Slutpris

4 500 000 kr


City— Uppsala

Vretgränd 17


Slutpris
4 500 000 kr

City— Uppsala

Gavel-6:a med attraktivt pendlarläge i centrum!

Unikt tillfälle att förvärva en stor gavellägenhet om sex rum och kök med centralt attraktivt pendlarläge och många möjligheter.

Lägenheten om hela 126 kvm är bekvämt belägen i fastighet med hiss från halvtrappa och har möjlig uthyrningsdel för den som önskar. Det finns behov av renovering vilket ger tillfälle att förverkliga sitt drömboende mitt i centrum.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaring, praktiskt kök med matplats för upp till fem personer, trevlig matsal/allrum med utgång till balkong med förmiddagssol. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbler och soffgrupp samt utsikt mot Uppsala Slott. Här finns fyra sovrum varav det större har förvaringsmöjligheter i fem garderober samt tre stamrenoverade (2003) badrum. Här finns möjlighet till uthyrningsdel med egen ingång och badrum.

HSB Brf 21 Svanhild är en stabil och välskött förening med många av de större renoveringarna gjorda samt med låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt förråd. Förutom föreningens parkering finns även parkeringsmöjlighet att tillgå i närliggande parkeringshus, Grimhild.

Här bor ni med högt och fritt läge med utsikt i tre väderstreck mot en lugn gränd med perfekt pendlarläge i Uppsala centrum. Med direkt tillgång till allt vad staden har att erbjuda, shopping, restauranger och all tänkbar service är denna lägenhet något alldeles extra.

Varmt välkommen hem!


Boarea
126 kvm
Avgift
5 863 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-10-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.