Vretgränd 17 / City / Uppsala

Gavel-6:a med attraktivt pendlarläge i centrum!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
5 863 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vretgränd såldes av oss 2017-10-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vretgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av City är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en stor gavellägenhet om sex rum och kök med centralt attraktivt pendlarläge och många möjligheter.

Lägenheten om hela 126 kvm är bekvämt belägen i fastighet med hiss från halvtrappa och har möjlig uthyrningsdel för den som önskar. Det finns behov av renovering vilket ger tillfälle att förverkliga sitt drömboende mitt i centrum.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaring, praktiskt kök med matplats för upp till fem personer, trevlig matsal/allrum med utgång till balkong med förmiddagssol. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbler och soffgrupp samt utsikt mot Uppsala Slott. Här finns fyra sovrum varav det större har förvaringsmöjligheter i fem garderober samt tre stamrenoverade (2003) badrum. Här finns möjlighet till uthyrningsdel med egen ingång och badrum.

HSB Brf 21 Svanhild är en stabil och välskött förening med många av de större renoveringarna gjorda samt med låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt förråd. Förutom föreningens parkering finns även parkeringsmöjlighet att tillgå i närliggande parkeringshus, Grimhild.

Här bor ni med högt och fritt läge med utsikt i tre väderstreck mot en lugn gränd med perfekt pendlarläge i Uppsala centrum. Med direkt tillgång till allt vad staden har att erbjuda, shopping, restauranger och all tänkbar service är denna lägenhet något alldeles extra.

Varmt välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration