Vretgränd 4B

Vretgränd 4B

Slutpris

2 550 000 kr


Centrum— Uppsala

Vretgränd 4B


Slutpris
2 550 000 kr

Centrum— Uppsala

Mycket trivsam 2:a i centralt läge och med balkong!

På Vretgränd, i de centrala delarna av Uppsala, hittar ni denna fina tvårummare som nu är till salu! Här finns närhet till allt vad staden har att erbjuda och det är ett ypperligt pendlarläge då bostaden är belägen endast ett stenkast från Resecentrum. Med en extremt låg belåning i föreningen och med många stora renoveringarna gjorda bor ni här i en stabil förening med god ekonomi.

Med ingång från den privata innergården finner ni denna lägenhet bekvämt belägen en halv trappa upp och därav med begränsad insyn. De 54,5 kvadratmetrarna erbjuder er en välplanerad planlösning och detaljer som djupa fönsterbänkar i vacker sten. Den generöst tilltagna hallen går lätt att möblera upp med önskade förvaringsmöbler och det tåliga ljusa klinkergolvet löper från hallen vidare in i köket. Köket är i sin tur renoverat med klassiska vita skåpluckor med speglar och detta kombineras med sobra färger och rostfria vitvaror som gör att köket känns påkostat och genuint. I köket går det att möblera med ett bord för fyra men önskar ni duka för flera placeras förslagsvis ett rymligare matsalsbord i ena delen av vardagsrummet som även har plats för er favoritsoffa. Under sommaren går det att öppna upp mot balkongen och låta inne möta ute och ni får på så sätt ytterligare yta att nyttja. Förvaring finns det gott om i sovrummet där både överskåp samt en skjutdörrsgarderob är placerad och i rummet kan ni möblera med en dubbelsäng. Badrummet erbjuder en stor dusch med glasvägg.

HSB Brf Sexan har en belåning om endast 693 kr/kvm (årsredovisning 2020) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter, bl.a. till följd av hyresintäkterna som fås från butikerna längs med Kungsängsgatan. Ett omfattande isolerings- och dräneringsarbete utfördes 2015, byte till 3-glasfönster utfördes 2002 och stambyte genomfördes 1997. Bostadsrättshavaren disponerar både över källar- och vindsförråd.

Ett boende med ett oslagbart läge alldeles intill Fyrisån och ICA-butik samt kort gångavstånd till Resecentrum, Svandammen, Stadsparken, nationsliv, flera universitetsinstitutioner samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
54.5 kvm
Avgift
2 059 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vretgränd såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vretgränd.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.