Ymergatan 24 A / Uppsala

Välplanerad lägenhet med fina tidstypiska detaljer

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
2 990 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ymergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en charmig 40-talslägenhet med trägolv och högt i tak!

Här erbjuds en ljus 3:a med fönster i två väderstreck i populära Fålhagen. En halv trappa upp hittar ni denna genomgående ljusa lägenhet med högt i tak, fönster i två väderstreck med vackra blombrädor i marmor och tidstypiska detaljer som trägolv och sektionsradiatorer. Lägenheten fördelar sina 69 kvm på två sovrum, kök med matplats, vardagsrum, badrum och hall. Detta är en lägenhet för er som gillar att bo nära centrum med stadspuls och stort utbud samtidigt som ni uppskattar lugnet i detta fina område.

Flytta till Brf Ymergården innehållande 59 lägenheter fördelat på två hus som är väl underhållna. I trivsamt läge bland vackra lägenhetshus och villor finner ni lugnet och söker ni stadspulsen tar ni er till Vaksalatorg, Resecentrum och city på endast några minuters promenad- och cykelavstånd. Föreningens medlemmar har bland annat tillgång till två tvättstugor, mangelrum, torkrum, hobbyrum, cykelförråd, barnvagnsförråd innergård och gillestuga/uthyrningslokal. Uthyrningslokalen nyttjas även som övernattningsrum och är gratis för medlemmarna att nyttja de första två dygnen, sedan kostar det 50 kr/dygn. I föreningen finns 34 st parkeringsplatser med elplint där det i dagsläget är kö.

I månadsavgiften, 2 990 kr, ingår värme, vatten, tilläggsförsäkring för BR och två stora förråd. Kabel-TV, bredband (100Mbit) och ip-telefoni från ComHem ingår för ett obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt Uppsala Resecentrum och ni har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration