Hagby-Vallby 24

Hagby-Vallby 24

Slutpris

3 850 000 kr


Ramstalund— Vänge— UPPSALA

Hagby-Vallby 24


Slutpris
3 850 000 kr

Ramstalund— Vänge— UPPSALA

Mycket fin och välskött enplansvilla med garage.

Mycket fin och välskött enplansvilla med garage. Stor uppvuxen tomt som ligger i ett lugnt och naturnära område med tre andra fastigheter skyddad från trafik och större insyn. Tre altaner i anslutning till huset samt en fristående på tomten ger möjlighet till sol under stora delar av dagen. Endast 12 km till ICA Maxi Stenhagen och knappa 3 km ut till väg 55 vid Ramstalund. I Ramstalund finns bland annat förskola, skola och pizzeria med enklare livsmedelsutbud samt en Preem automatstation. Nära till skolbuss som går på vägen 100 m från huset. Bekvämt boende med alla rum på ett plan samt garage och uppfart i nära anslutning till huset. Låga driftkostnader hjälper till att få en bra boendekostnad.

Huset har en luftig, modern planlösning och består av en ljus hall med bra utrymme för avhängning. Tre bra sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum av matrummet. Ett renoverat badrum med dusch och smakfulla färger på kakel och klinker samt en gäst-wc. Stort renoverat kök med flera fönster vid matplatsen och vardagsrum med kamin och utgång till den stora altanen på baksidan. Ljus och praktisk tvättstuga/groventré med torkskåp, tvättmaskin, städskåp, tvättho och frånluftsvärmepump -08.
Stort isolerat och uppvärmt garage med fjärrstyrd port samt plats för flera bilar på uppfarten.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
34 152 kr/år
Tomtarea
1 702 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-05-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.