Sök Meny
Såld

UPPSALA / Vänge - Ramstalund / Hagby-Vallby 24

Mycket fin och välskött enplansvilla med garage.

Mycket fin och välskött enplansvilla med garage. Stor uppvuxen tomt som ligger i ett lugnt och naturnära område med tre andra fastigheter skyddad från trafik och större insyn. Tre altaner i anslutning till huset samt en fristående på tomten ger möjlighet till sol under stora delar av dagen. Endast 12 km till ICA Maxi Stenhagen och knappa 3 km ut till väg 55 vid Ramstalund. I Ramstalund finns bland annat förskola, skola och pizzeria med enklare livsmedelsutbud samt en Preem automatstation. Nära till skolbuss som går på vägen 100 m från huset. Bekvämt boende med alla rum på ett plan samt garage och uppfart i nära anslutning till huset. Låga driftkostnader hjälper till att få en bra boendekostnad.

Huset har en luftig, modern planlösning och består av en ljus hall med bra utrymme för avhängning. Tre bra sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum av matrummet. Ett renoverat badrum med dusch och smakfulla färger på kakel och klinker samt en gäst-wc. Stort renoverat kök med flera fönster vid matplatsen och vardagsrum med kamin och utgång till den stora altanen på baksidan. Ljus och praktisk tvättstuga/groventré med torkskåp, tvättmaskin, städskåp, tvättho och frånluftsvärmepump -08.
Stort isolerat och uppvärmt garage med fjärrstyrd port samt plats för flera bilar på uppfarten.

Sponsrade länkar
UPPSALA / Vänge / Ramstalund
Hagby-Vallby 24
Slutpris: 3 850 000 kr
Boarea: 121 kvm
Driftkostnad: 34 152 kr/år
Tomtarea: 1 702 kvm
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-05-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Uppsala / Vänge / Hagby-Vallby