Lilla Almby 115 / Vänge / Uppsala

Nybyggd villa med stort garage endast 10 min från Uppsala!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
102 kvm
Driftkostnad
24 832 kr/år
Tomtarea
1 064 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Almby såldes av oss 2018-02-02. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Lilla Almby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vänge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lilla Almby 115 i Vänge endast 10 minuters bilfärd från Uppsala! En nyproducerad villa från 2016 som fått ovanvåningen inredd 2017 och ett stort garage om 47 m² som uppfördes 2017. Längs riksväg 72 hittar ni denna trävilla bakom skogspartiet som har en vacker utsikt över ängar.

Husets entréplan erbjuder vardagsrum, badrum, två sovrum, kök med matplats samt en groventré med tvättmaskin och torktumlare. Vidare på övre planet finns ett allrum, två sovrum som kan göras om till tre sovrum samt ett helkaklat duschrum. Garaget, som är förberett med vattenburen golvvärme i betongplattan, rymmer två bilar och har två förrådsrum. Husets uppvärmning sker via frånluftsvärmepump. Eget vatten och avlopp.

Goda kommunikationer till centrala Uppsala med buss. Cykelväg hela sträckan från Vänge till Uppsala. Här bor ni med närhet till flera förskolor, skola och fina strövområden samt elljusspår.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket Skyddat Köp, det innebär att huset är besiktigat och dolda fel-försäkrat.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration