Bruksförvaltarvägen 21 / Vattholma / Uppsala

Familjevänligt boende i Vattholma!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
149/40 kvm
Driftkostnad
47 271 kr/år
Totalareal
648 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bruksförvaltarvägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Vattholma samt även på Bruksförvaltarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vattholma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma samt välskötta villa i familjevänliga och omtyckta Vattholma!

Bostaden har kontinuerligt underhållits över åren och fiber installerades -17. Perfekt för barnfamiljen med en lugn boendemiljö ca 2 mil från Uppsala. Ett mycket ljust och trivsamt 1 1/2-planshus med stort kök med burspråksfönster med rejäl matplats, vardagsrum med härlig braskamin, fyra bra sovrum, två badrum samt tvättstuga. Fristående dubbelgarage med loft och plats för två bilar till på uppfarten. Välskött trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och altan under tak samt stenlagd uteplats med markis. Närhet till barnomsorg med Malmvågens förskola och Vattholma skola (åk F-5) som ligger ca 200 respektive 600 m från bostaden. Fina lekparker bl a välutrustade Papegojparken och grön-/skogsområden finns i närheten. Vattholma erbjuder för de idrottsintresserade möjligheter att utöva idrott - fotboll, friidrott och bandy är några av verksamheterna som finns på orten.
Mycket goda kommunikationer nära busshållplats och ca 1,5 km till tågstationen med Upptåget som trafikerar frekvent gör att man smidigt tar sig till och från Uppsala.
Huset är överlåtelsebesiktigat.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration