Bruksförvaltarvägen 21

Bruksförvaltarvägen 21

Slutpris

3 300 000 kr


Vattholma— Uppsala

Bruksförvaltarvägen 21


Slutpris
3 300 000 kr

Vattholma— Uppsala

Familjevänligt boende i Vattholma!

Välkommen till denna trivsamma samt välskötta villa i familjevänliga och omtyckta Vattholma!

Bostaden har kontinuerligt underhållits över åren och fiber installerades -17. Perfekt för barnfamiljen med en lugn boendemiljö ca 2 mil från Uppsala. Ett mycket ljust och trivsamt 1 1/2-planshus med stort kök med burspråksfönster med rejäl matplats, vardagsrum med härlig braskamin, fyra bra sovrum, två badrum samt tvättstuga. Fristående dubbelgarage med loft och plats för två bilar till på uppfarten. Välskött trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och altan under tak samt stenlagd uteplats med markis. Närhet till barnomsorg med Malmvågens förskola och Vattholma skola (åk F-5) som ligger ca 200 respektive 600 m från bostaden. Fina lekparker bl a välutrustade Papegojparken och grön-/skogsområden finns i närheten. Vattholma erbjuder för de idrottsintresserade möjligheter att utöva idrott - fotboll, friidrott och bandy är några av verksamheterna som finns på orten.
Mycket goda kommunikationer nära busshållplats och ca 1,5 km till tågstationen med Upptåget som trafikerar frekvent gör att man smidigt tar sig till och från Uppsala.
Huset är överlåtelsebesiktigat.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
47 271 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.