Råstaberg 107

Råstaberg 107

Slutpris

4 120 000 kr


Tensta, Råstaberg, Vattholma— Vattholma— Uppsala

Råstaberg 107


Slutpris
4 120 000 kr

Tensta, Råstaberg, Vattholma— Vattholma— Uppsala

Nybyggd villa i lantlig idyll i vackra Tensta!

På Råstaberg 107 finner ni denna välplanerade nybyggda enplansvilla med vattenburen golvvärme i hela huset! Direkt i den välkomnande entrén slås man av rymden och den öppna planlösningen mellan allrum och kök. Här finns noggrant utvalda material framtagna av professionella inredare. Köket är lackat i kulör som går i samma nyans med husets matta väggar. Bostaden har genomgående grå ytskikt och snyggt vitpigmenterat ekgolv från Kährs samt marmorklinker från Bricmate. Trivsam belysning med LED-spotlights med dimmerfunktion i kök, allrum, hall, duschrum, badrum och tvättstuga. Parkeringsmöjlighet i kallgarage med vidbyggd carport. På den fina stora tomten kan ni njuta av härliga sommardagar med sol från morgon till kväll!

Villans 145 m² fördelar sig på en öppen och ljus hall med plats för avhängning i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns förråd/klädkammare och ett helkaklat ljust duschrum. Det stora allrummet ger generöst utrymme för möblering av vardagsrumsmöbler och fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Till vänster om hall och allrum finns det smakfullt inredda köket i modernt utförande. Det genomtänkta köket ger plats för långbord där vänner och familj kan samlas kring matlagning och festtillfällen. Vidare finner ni fyra sovrum, stort kaklat badrum med dubbelhandfat och tvättstuga med grovingång. I samtliga rum finns plisségardiner, varav mörkläggande i sovrummen!

I Tensta bor ni på nära avstånd till Uppsala med endast 15 minuter till shopping i Gränbystaden. Med bil når du Vattholma Station på några minuter där Upptåget går med täta avgångar in till Uppsala. Byvägen intill erbjuder goda kommunikationer med buss. I närområdet finns livsmedelsaffär, Vattholmaskolan (F-5) och flera förskolor. För den sportiga familjen finns Vattholma golfklubb och Vattholma IF. Ytterligare aktiviteter så som hockey och ridskola finns på nära avstånd. Vid varma sommardagar kan ni ta ett dopp i närliggande sjö i Björklinge!

Detta är helt enkelt alldeles perfekt för er som vill ha närhet till det mesta, men även bo i lantlig idyll!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
32 500 kr/år
Tomtarea
2 840 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Råstaberg såldes av oss 2018-09-09. Se alla våra försäljningar i Vattholma samt även på Råstaberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.