Lillbovägen 106 / Vittinge / Heby

FANTASTISKT LÄGE MED CA 400m TILL TENASJÖN

Slutpris
825 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
8 525 kr/år
Tomtarea
2 385 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillbovägen såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Vittinge samt även på Lillbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vittinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sommarhus med fantastiskt läge ca 400 meter från Tenasjön samt 10 minuters cykelavstånd till det populära Tenabadet. Rejäl altan med gott om möbleringsalternativ och sol större delen av dagen och kvällen.

Under våren 2018 har säljaren anlitat hantverkare som lagt om takpappen. I stugan finns en vacker braskamin som är sotad och godkänd. Två mindre sovrum med utrymme för exempelvis våningssängar. Köket är utrustat med spis, mikrovågsugn, frys samt en ny kyl från 2016. I vardagsrummet finns digitalTV-uttag som ger kanaler som exempelvis 1:an, 2:an, 4:an, Barnkanalen samt Kunskapskanalen. Möjlighet finns att utöka kanalutbudet med eget abonnemang. I byggnaden finns vattentoalett samt dusch och avloppssystemet består av 3-kammarbrunn. Fastigheten ingår i samfällighetsförening som delar på vatten och som testar kvalitén ca 1 gång per år.

Detta fritidshus säljs med inventarier vilket inkluderar t.ex. bäddsoffa, säng, kanot, 5 cyklar samt trädgårdsredskap.

Större delen av fasaden målades 2017 och är i bra skick. På tomten finns friggebod, vedskjul samt cykelförråd.

Från Uppsala nås fastigheten på ca 35-40 minuter med bil och avståndet till Stockholm är ca 10 mil. Busslinje 848 från Uppsala Resecentrum stannar i Vittinge, ca 2,5 kilometer från fastigheten, med en/två avgångar i timmen. Närmsta tågstation ligger i Morgongåva ca 1 mil från fastigheten.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration