Västbergavägen 13

Västbergavägen 13

Slutpris

2 695 000 kr


Vittinge— Heby

Västbergavägen 13


Slutpris
2 695 000 kr

Vittinge— Heby

Villa med högt soligt läge och naturen runt hörnet!

Välkommen till denna fina villa med generösa sällskapsytor, ett härligt uterum, flertalet altaner, en pergola och ett rymligt soldäck med platsbyggda möbler och pool- perfekt för barnfamiljen! Trädgården har gott om odlingsmöjligheter och runt hörnet har ni ett fint skogsparti, ett garage samt förråd. Bostaden har renoverats löpande genom åren och har även försetts med bergvärme.

Planlösningen öppnas upp i en välkomnande hall och härifrån når ni ett generöst vardagsrum med gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp samt utgång till det härliga uterummet och trädgården. Köket är helrenoverat med gott om förvaring i skåp och lådor, full maskinell utrustning och erbjuder en trevlig matplats för 6-8 personer invid fönster, härifrån nås även källarplanet. En gästtoalett, en klädkammare och en rymlig entré med kapprum/ groventré med flertalet fönster finns i anslutning till hallen. En trappa upp finner ni fyra sovrum med gott om förvaring , klädkammare, en toalett och ett mysigt allrum, perfekt för tv och pyssel. Källarplan har inretts med ett övernattningsrum/allrum, ett träningsrum, en generös relaxavdelning försedd med både badkar, dusch, separat bastudel och praktisk klädvård/tvättdel med gott om förvaring och arbetsytor.

Vittinge är ett lugnt och naturnära område beläget 3,5 mil väster om Uppsala längs väg 72. Här finns busskommunikationer till både Sala och Uppsala och från Heby och Morgongåva finns både buss- och tågförbindelser. På knappt tio minuter med bil kommer du till Morgongåva med matbutik, skolor och annan service. För den aktive finns tjärnar och mindre sjöar som är populära under sommarhalvåret och de stora skogsområdena erbjuder gott om bär- och svampplockning , här kan ni verkligen njuta av den fina svenska naturen!


Boarea/biarea
156/20 kvm
Driftkostnad
48 032 kr/år
Tomtarea
2 325 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-04-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Västbergavägen såldes av oss 2022-04-04. Se alla våra försäljningar i Vittinge samt även på Västbergavägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.