Skolgatan 5

Skolgatan 5

Slutpris

2 000 000 kr


Arvika

Skolgatan 5


Slutpris
2 000 000 kr

Arvika

Unik arkitektvilla med centralt läge!

Välkommen till denna fantastiska, arkitektritade och unika villa i Arvika som passar den stora familjen! Det här är en bostad med ovanligt mycket karaktär. Ett hem som sticker ut ur mängden – på bästa tänkbara vis. Här bor du stort på en yta om 282 + 160 kvadratmeter. Otroligt många möjligheter erbjuds här som till exempel uthyrning med en fullt utrustad lägenhet på övre plan, två uthyrningsrum samt stor potential att driva någon typ av verksamhet. På vinden finns även en inredd ateljé. Hela entréplan är i originalskick anno 1946 med bl.a. fina sällskapsytor, burspråk och vackra trägolv. Övre plan byggdes om 2008. Stora ytor i källarplanet med massor av förvaringsmöjligheter, förråd, arkivrum samt tvättstuga. Huset står på en rogivande och lummig trädgårdstomt med en vacker häck och flera träd som skyddar mot insyn, helt enkelt en oas mitt i stan! Villan värms upp genom fjärrvärme och två braskaminer. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

I Centrala Arvika ligger dessa populära, trivsamma och pittoreska kvarter. Kyrkviken och stadsparken ligger en kort promenad bort och området bjuder även på butiker, restauranger, bra kommunikationer, vackra grönområden och trevliga promenadstråk. Här på Skolgatan 5 är det lätt för alla att trivas! Välkommen till visningen!


Boarea/biarea
282/160 kvm
Driftkostnad
79 500 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
11 rum (6 sovrum)
Såld
2020-08-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Skolgatan såldes av oss 2020-08-29. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.