Borggatan 19a

Borggatan 19a

Slutpris

775 000 kr


Centrum— Arvika

Borggatan 19a


Slutpris
775 000 kr

Centrum— Arvika

Stilren, modern och ljus tvåa med balkong!

Här finner du en bostad i utmärkt skick som har något för de allra flesta, den stilrena känslan är genomgående i hela lägenheten. Bostaden erbjuder en boyta om 66 kvadratmeter som fördelas på två rum & kök och det rika insläppet av ljus ger en känsla av rymd. Det första som möter oss i denna lägenhet är en öppen och inbjudande hall med inbyggda garderober och klädhängare. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, rogivande och vackert sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är nyligen renoverat och snyggt med påkostade material såsom höga skåpluckor i grå kulör samt en fin marmorbänk, i köket finns även ett vacker fönster som släpper in dagsljus över matplatsen. Det sociala och stilrena vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor och plats för soffa samt matgrupp. I det vackra badrummet finns toalett, kommod, dusch och badrumsskåp. Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivelhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. Här erbjuds en charmig och takbeklädd balkong med lättmöblerade ytor och eftermiddag- och kvällssol.

För dig som uppskattar ett centralt beläget boende är denna bostadens läge optimalt. Här finns Arvika Station ett stenkast från lägenheten och en kort promenad bort ligger Arvika småbåtshamn. Dessutom har du ICA Kvantum & Coop Extra Palmviken en bit bort från bostaden. På Borggatan 19a har du med andra ord nära till det mesta!
Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 163 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bottenvåning (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-05

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Borggatan såldes av oss 2020-05-05. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Borggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.