Klarälvsvägen 47

Klarälvsvägen 47


Kyrkheden, Ekshärad— Ekshärad— Hagfors

Klarälvsvägen 47



Kyrkheden, Ekshärad— Ekshärad— Hagfors

Familjevilla med centralt läge!

Varmt välkomna till klarälvsvägen 47 och denna centralt belägna familjevilla om sex rum och kök fördelat på 174 kvm. Villan ligger centralt i Ekshärad med promenadavstånd till matbutiker, förskola och Kyrkhedens skola med F-9 klasser. Trevlig lättskött trädgård med gott om plats för aktiviteter och trädgårdssysslor. Förrådsbyggnad som idag inrymmer hundkoja och förvaring. Här bor man som sagt centralt men ändå nära naturen med badplatser, vandringsleder och skidbacke.

Villan inrymmer i entréplanet en välkomnande hall med plats för klädförvaring. Till vänster sett kommer man in i ett praktiskt kök med modern maskinell utrustning. Från köket leds man till ett kombinerat matsalsrum och vardagsrum med ett enhetligt gediget parkettgolv. I anslutning till vardagsrummet finns det inglasade uterummet med klinkergolv. Ett av de fem sovrummen med en rejäl platsbyggd garderob. Fräscht badrum med kakel, klinker och bubbelbad och tvättstuga.
Övre planet inrymmer en stor hall och fyra sovrum där två av dem har golvvärme.
I källaren finns plats för förvaring

Låter detta intressant, kontakta oss för en visningstid!!


Boarea/biarea
174/14 kvm
Tomtarea
1 513 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-07-19

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Klarälvsvägen såldes av oss 2022-07-19. Se alla våra försäljningar i Ekshärad samt även på Klarälvsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.