Grossbolstorpsvägen 19 / Grossbol / Forshaga

Familjevilla med fantastiskt uterum och trädgård!

Slutpris
1 685 000 kr
Boarea/biarea
124/72 kvm
Driftkostnad
38 271 kr/år
Totalareal
1 023 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på grossbolstorpsvägen såldes av oss 2018-10-20. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på grossbolstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossbol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en väldigt trivsam familjevilla på populära Grossbol! Fastigheten ligger i sydvästläge på en liten höjd med ett stort utbyggt uterum med fönster från golv till tak som vetter mot den vackra trädgården. Mot trädgården så ligger en rymlig uteplats med plats för umgänge, solande och måltider. Välkomnade entré med bra förvaringsmöjligheter som leder vidare mot kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av den öppna spisen samt ha stora familjemiddagar vid det generösa fönstret i matsalen. Köket är trevligt med gott om förvaring och arbetsytor. På entréplan finns även badrummet. På övre plan finns två bra sovrum samt toalett. Källarplanet inrymmer ett stort allrum/sovrum med utgång mot baksida. Här finns även tvättstuga med duschrum samt pannrum och bra förvaring.

Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till allt! Grönområden, lekpark, Sisu-gården med vackra löp- och skidspår samt Forshaga centrum med all tänkbar service. Grossbolsskolan (förskola-åk 6) ligger endast 5 minuters promenad från huset.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration