Deglunden Gräsbäcksviken 6

Deglunden Gräsbäcksviken 6

Slutpris

2 400 000 kr


Deglunden— Hagfors

Deglunden Gräsbäcksviken 6


Slutpris
2 400 000 kr

Deglunden— Hagfors

Naturskönt fritidshus med sjönära läge!

Drömmer ni om en delvis insynsskyddad pärla vid sjön Deglunden på friköpt tomt? Nu finns chansen att förvärva ett charmigt och välskött fritidshus med härliga sällskapsytor, Mot sjön finns en stor härlig altan samt en vinterisoerad veranda. Nere vid vattenbrynet finns plats för sommarens badaktiviteter, som rutschkana samt en mindre badstrand.
På tomten står även en nyrenoverad gäststuga med allrum, loft och pentry. Jordkällare förrådsbodar och garage.

Bostadshuset disponeras följande: Entré i anslutning till en stor underbar altan som vätter mot sjön. Välkomnande hall med två sovrum till höger. Rakt fram sett i hallen finns badrummet med wc, handfat, dusch och tvättmaskin samt uppgång till ett sovloft. Till vänster finns köket med utgång till husets baksida. Innanför köket kan man koppla av framför en sprakande brasa i vardagsrummet, som har utgång till en vinterisolerad inglasad altan som också vätter mot sjön. Rummet har en fin murspis med en Handöl braskamin inmonterat.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
9 844 kr/år
Tomtarea
2 840 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Deglunden Gräsbäcksviken såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Deglunden Gräsbäcksviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.