Edebäck Högheden 1

Edebäck Högheden 1

Slutpris

1 250 000 kr


Edebäck— Hagfors

Edebäck Högheden 1


Slutpris
1 250 000 kr

Edebäck— Hagfors

Edebäck Högheden 1, ett idylliskt läge på landet med Klarälven som granne

Drömmer du också om ett liv på landet? Då kan detta vara något för dig. Här hittar du en gård på ca 2,6 ha och med Klarälven som granne. Här erbjuds en riktig pärla i vacker miljö där det lantliga lugnet infinner sig. Bostadshuset ligger i ett naturnära område med fantastisk trädgårdstomt. Runt villan finns en härlig och stor gräsyta med oändliga möjligheter till avkoppling, lek eller varför inte odling.

Framför huset finns en härlig farstukvist med en öppen balkong över en stenlagd uteplats där du kan njuta med familj och vänner med utsikt mot tomten. Det första som möter dig i huset är hallen som har goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. Vidare in hittar du ett stort kök med kombinerad kyl/frys, ugn, spis, fläktkåpa, vedspis och diskmaskin. I köket finns det stora bänkytor, bra förvaring och plats för ett stort bord med stolar om så önskas. I bostaden finns även ett stort och mysigt vardagsrum som har gott om plats för soffgrupp. Intill vardagsrummet och köket finns ett matrum med en öppen spis och plats för en stor matmöbler där du kan tillbringa många goda middagar med nära och kära. Från hallen tar du dig upp på över plan där du finner en dörr som leder ut till en öppen balkong med sol hela dagen. På övre plan hittar du två sovrum, ett allrum och ett badrum med duschväggar, toalett, handfat, bidé och badrumsskåp med förvaring. I det ena sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och även garderober. Det andra sovrummet fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. I källaren ryms det ett pannrum, duschrum med tvättmaskin och även en jordkällare som har potential att bli en vinkällare.

Från bostadshuset tar det ca 10 minuter att åka till Hagfors centrum, 5 min till Hagfors flygplats och ca 20 minuter till Munkfors centrum med bil. Här tar du dig med enkelhet till flera trevliga badplatser, grönområden samt aktiviteter som finns i området.
Varmt välkommen på visning !!


Boarea/biarea
125/50 kvm
Driftkostnad
27 307 kr/år
Tomtarea
2.6391 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
HAGFORS RÅDA 1:60
Objekttyp
Gård
Såld
2021-11-24

Mäklarhuset Karlstad

Denna gård på Edebäck Högheden såldes av oss 2021-11-24. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Edebäck Högheden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.