Färjestadsvägen 46A

Färjestadsvägen 46A

Slutpris

3 700 000 kr


Färjestad— Karlstad

Färjestadsvägen 46A


Slutpris
3 700 000 kr

Färjestad— Karlstad

Ljust och hemtrevligt boende på populära och trivsamma Färjestad!

Välkommen till denna villa på Färjestad! Det vackra ljusinsläppet gör att bostaden får en alldeles speciell energi. Här bor du smart planerat och ljust på en yta om 154 kvadratmeter. Något som starkt bidrar till mysfaktorn i detta hem är den täljstenskamin, som både ger behaglig värme och ett vackert ljus. Den välplanerade och öppna hallen med goda avhängningsmöjligheter och golvvärme skapar ett härligt första intryck av huset. Vidare rymmer det ett socialt, mysigt och ljust kök, fyra sovrum samt ett stilrent, lättmöblerat och charmigt vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa. Här finns även ett funktionellt badrum, ett fräscht och trevligt duschrum på övervåningen samt en tvättstuga med bra förvaring. Stor möjligheter på ovanvåningen att inreda flera sovrum. Till huset hör en lättskött och barnvänlig tomt med bra insynsskydd. Vidare finns en charmig, mysig och ljus uteplats med trädäck på framsidan som erbjuder sol hela dagen. På baksidan finns en takbeklädd, mysig och inglasad altan med lättmöblerade ytor och plats för matbord samt stolar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Färjestads hjärta. Färjestad travbana & Löfbergs Arena ligger ett stenkast från huset och Centrum finns en enkel bussresa bort. Dessutom har man Bergvik köpcentrum en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Färjestadsvägen!


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
38 830 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-04-08

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Färjestadsvägen såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Färjestadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.